16 Haziran 2008 Pazartesi

ŞU ÇILGIN TÜRKLER


İsviçre maçında geriye düştüğümüz zaman da aynı duyguları hissetmiştim bu takımdan adam olmaz yine sıfır çekeceğiz gruptan çıkamayacağız dedim. Ama içimde hala bitmeyen bir umut vardı ve gerçekten de "ŞU ÇILGIN TÜRKLER" denilecek kadar varız. Var olmaya devam edeceğiz. Dünkü maçtada geriye düştük ve ilk 60-70 dakika sanki sahada yoktuk. İyi oynarken geriye düştük ama yılmadık uygun değişikliklerle birlikte Arda'nın takımı ateşlemesiyle zoru başardık.

Tuncay ilk iki maçta gerçekten bekleneni veremedi ancak onun varlığı bile yetiyor gerçekten takımı ateşlemesi bitmek tükenmeyen hırsı, azmi gerçekten takdire şayandı. Sabri oyuna girdiğinde eyvah dedim Fatih hoca ne yapıyor? Ama Sabri de coştu, gerçekten de şaşırdım. son 20 dakika çekler sanki sahada yoktu. ve o an hamit oynaması gereken yerde oynadı içeriye deparından sonra yerden kestiği ortaya Arda muhteşem vurdu ve gol oldu. Ardından iyice bastıran millilerimiz dünyanın en iyi kalecilerinden Cech'in hatasından faydalanarak ikinci golü buldu. Tabi yine asist Hamit'ten. Herkes penaltılara razıydı ama milli takımımız buna razı değildi ve baskı yağmur gibi çeklerin kalesine yağdı. hamit savunmayı alt üst eden bir ara pası attı ve işte Nihat'tan alışılagelmiş bir gol örneği daha. Herşey güze giderken çömez Volkan yapacağını yaptı Türkiye'de olsa Koller bence yeşilçam yıldızı olabilirdi. Koller kendini atıp durdu maç boyunca. Volkan dışarı atıldığında kaleci tuncay oldu ve maçın son düdüğüne kadar nefeslerimizi tuttuk. zafer bizimdi artık son düdük geldiğinde.

Geriye düşsek bile yenebiliriz son 20 dakikalık çek maçındaki gibi oynasak bizi kimse yenemez bekle Avusturya Çılgın Türkler geliyor kork Hırvatistan Türkler hep yeniyor... işte maçın özet görüntüleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder