22 Haziran 2008 Pazar

SEMİH SUSTURDU





Oysa nasıl da sevinmişlerdi tam da istedikleri gibi son dakikada gol atmışlardı; çünkü bizden korkuyorlardı bunlar bu dakikadan sonra gol atamazlar diye düşündüler yanıldılar sevinç çığlıkları atmaya başlamışlardı ki Semih onları susturdu.
Spor yazarları kalemlerini silah gibi hazırlamışlardı herkes bu iş burda bitti diye düşünüyordu nerdeyse yazılarını yayınlayacaklardı bile ama Semih onları da susturdu.
Maçı izleyen herkes bu iş burda bitti dedi Semih bizleri de susturdu. Gerçi golden sonra ortalığı yıktık ama orası ayrı mesele:) Aslında bunu tek başına yapmadı ancak yukarıdaki resim bunu gayet iyi anlatıyor. Milli Takım sakatları cezalı oyuncuları olmasına rağmen tüm Avrupa'ya kendisini alkışlattı. Yarı finaldeyiz ve rakibimiz turnuva takımı tabiri içersinde en güçlü olan takımlardan birisi olan Almanya, bilindiği üzere Amanya Hırvatistan'a yenildi fakat o bir grup maçıydı ve bizim çok eksiğimiz var ancak bizde bu şans olduktan sonra kimse Finale koşmamızı engelleyemez. İnşallah bir dahaki başlığım "Türkiye Finalde" olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder