6 Şubat 2008 Çarşamba

HAİN KOCA MAHKEMEYE TAKILDI


Bursa'da kendisinden ayrılmak istemeyen karısının kimliğine sevgilisinin fotoğrafını yapıştırarak boşanmak isteyen kocanın planı mahkemede bozuldu. Boşanma davasında, kadının avukatının davaya müdahil olarak katılma talebi üzerine durumu anlayan mahkeme, karar için çağırdığı koca ile sevgilisini tutuklattı.
Edinilen bilgiye göre, sevgilisiyle evlenebilmek için 2 yıllık hayat arkadaşı Şaziye K.'dan boşanmak isteyen 28 yaşındaki Ahmet K., eşinin buna karşı çıkması üzerine ilginç bir plan gerçekleştirdi. Karısının kimliği üzerine sevgilisinin fotoğrafını yapıştırıp 1. Aile Mahkemesi'ne müracaat eden Ahmet K., eşiyle anlaşmalı olarak boşanmak isteğini ifade etti. 15 gün önceki duruşmada, mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.
İki sevgilinin boşanma kararının ardından ardından mutlu bir yuva hayali, 9 gün sonra Şaziye K.'nın avukatı Göksel Demiröz'ün, mahkemeye müracaat ederek dosyaya katılmak istemesi üzerine suya düştü. Çılgın planı anlayan mahkeme, sevgililerin tutuklanması için Cumhuriyet Savcılığı'na yazı gönderdi.
Kararı almak için mahkemeye gelen eden Ahmet K.'ya "Eşinizle birlikte gelin" uyarısında bulunan mahkeme görevlileri ertesi gün birlikte gelen sevgilileri, "Resmi evrakta sahtecilik ve mahkemeyi yanıltmak" suçlarından cezaevine gönderdi.
Avukatın katılma dilekçesi 6 gün daha gecikse boşanma kararı kesinleşecek, Şaziye K. ve Ahmet K. çifti de resmi olarak boşanmış olacaklardı.
İHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder