5 Şubat 2008 Salı

UFO GÖREN MASUM BEKÇİ



Kumburgaz'da bir site bekçisi tarafından çekilen görüntülerin UFO tabiri altında inceleneceğini açıklayan TÜBİTAK bunun illa ki dünya dışı bir cisim olacağı anlamına gelmeyeceğini açıkladı.
Çekimlerde görünen belirli yapıya sahip görüntülerin, 'bir bilgisayar animasyonu, özel bir video etkisi veya stüdyoda canlandırma şeklinde oluşturulmuş görüntüler olmadığı' kaydedilen raporda, çekimlerden elde edilen ilk izlenimlerin, görüntülerden bazılarının, gece gökyüzünde ufuktan belli bir yükseklikte çekildiğini gösterdiği ifade edildi.
Raporun sonuç kısmında, görüntülerin detaylı analizi yapılsa bile ne olduğunun tam olarak anlaşılamayacağı vurgulanarak, şu tespitlerde bulunuldu: 'Çünkü şüpheli cisimlerle aynı karelerde referans alınabilecek başka cisimlerin görüntülenmesi, çekimlerin yapıldığı yerde aynı şartlarda tarafımızdan özel donanımlarla başka çekimlerin yapılması gerekmektedir. Dolayısıyla bu tür şüpheli cisim görüntüleri için kullanılan 'UFO' (tanımlanamayan uçan cisim) terimi, bu görüntüler için de kullanılabilir. Ama bu tanım, görüntülerin dünya dışı bir cisim (uçan daire vb) olduğu anlamına kesinlikle gelmez.'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder