8 Ocak 2010 Cuma

SAĞ-SOL KAVGASI

Sonunda bu da oldu İstanbul Yeni Levent Lisesi öğrencileri ile okul dışından olduğu öğrenilen bir grup arasında devam eden gerginlik bugün kavgaya dönüştü. Öğrenciler arasındaki sözlü atışma bugün yerini tekme tokat kavgaya bıraktı. Sağ-sol çatışması artık liselerimize de sıçradı.

İŞTE ÖĞRENCİLERİN KAVGASI

Yaklaşık 250 kişilik grubun kavgası 4. Levent İstasyon’da sona erdi. Olayda bazı öğrenciler yerlerde sürüklendi. Bazılarının metro girişindeki merdivenlerden aşağı yuvarlandığı görüldü.

Okul velilerinden alınan bilgiye göre dünden bu yana süren gerginliğin sebebi okul dışından gelip bildiri dağıtan grubun öğrenciler tarafından polise şikayet edilmesi.Şikayetin ardından polisin gözlatına aldığı grup bugün öğrencileri sopalarla bekledi ve metro istasyonunda öğrencilere saldırdı.

Bir öğrenci velisi, "Okul dışından gelen grup dün öğrencilere zorla bildiri dağıtmak istemiş. Öğrenciler grubu polise şikayet edince gözaltına alınmışlar. Aynı grup bugün de öğrencilere saldırmak istemiş. Öğrenciler de karşı koymuşlar" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder