1 Ocak 2010 Cuma

SEMİH ŞENTÜRK KRİZİ


Semih Şentürk A Milli Takımımızın gözde futbolcularından birisi, Fenerbahçe tek taraflı olarak opsiyon hakkını kullandı ve sözleşmeyi uzattı. Fenerbahçe bugüne kadar pek çok futbolcuyu harcadı, inşallah Semih'i de harcamaz.

Semih'in avukatı Şenol Çilek, Fenerbahçe yönetiminin, tek taraflı opsiyon uzatma hakkının olmadığını, kendilerine de herhangi bir tebligat yapılmadığını belirterek, haklarının kaybolmaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Semih'in menajerliğini de yapan Çilek, UEFA ve Futbol Federasyonu kararları gereği, sözleşmedeki uzatma maddesinin yönetim tarafından kendilerine haber verilmeden veya rıza alınmadan uzatılamayacağını kaydetti. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise Futbol Federasyonu'na da bildirdikleri uzatmanın kurallar çerçevesinde ve Semih Şentürk'e de tebligat yapılarak gerçekleştirildiğini, federasyonun resmi internet sitesinin bu oyuncunun sözleşme bitiş tarihini, bu başvuru nedeniyle uzattığını açıkladı.

Avukat Şenol Çilek, Semih'in Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını, opsiyon maddesini görüşmek üzere masaya davet beklediğini, yönetimin takımda kalmasını istediği taktirde futbolcunun seve seve sözleşme süresini yeniden uzatacağını bildirdi.

Semih ile Fenerbahçe Kulübü arasındaki krizi Uyuşmazlık Çözüm Kurulu çözecek. Buradan çıkacak karar ne olursa olsun taraflardan birinin Tahkim Kurulu'na başvuracağı ve kesin sonucun alınmasının 3-4 ayı bulacağı bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder